banner

Pāpaʻi Fiber Chemical no ka lawe ʻana i ke koko mehana no nā hana hāʻawi koko

Ma ka lā 24 o Pepeluali, ua hui pū ke Kōmike Manaʻo o Changle Functional Area o Fuzhou New Area (Industrial Development Department of Binhai New City Headquarters) a me Fujian Blood Center i ka hana hāʻawi koko o "Warm Blood for Life Relay", i hoʻāla i ka pane maikaʻi mai nā limahana. i loko o ka pauku fiber kemikala o HSCC.

hscc-news1.jpg

Ma muli o ka emi ʻana o ka hāʻawi koko i ka hoʻoilo, ua pau ka lā hoʻomaha Spring Festival, a ʻo ka ikaika nui o ka hāʻawi koko, ua hoʻopaʻa ʻia nā limahana lapaʻau, nā cadres a me nā limahana i ka lāʻau lei aliʻi hou e hoʻomākaukau ai no ka pale ʻana a me ka mālama ʻana i ka maʻi ahulau. a ua kaomi ʻia ke pihi hoʻomaha o ka hāʻawi koko.Ma hope o ka pau ʻana o ka lāʻau lapaʻau, hiki ke hoʻomau ʻia ka huakaʻi o ke aloha i 28 mau lā ma hope.

I mea e kākoʻo ai i ka lāʻau lapaʻau ma Fuzhou a mālama i nā ola me ke koko, HSCC chemical fiber section actively cooperated with the management committee of Changle functional area e hoʻonohonoho i nā limahana e hāʻawi koko me ka uku ʻole a hāʻawi i ke aloha.I ka wā o ka hana, ua piha ka pae hana o Highsun Synthetic Fiber a me Liheng Polyamide Living Area i nā limahana aloha o HSCC.Ma lalo o ke kumu o ka hana maikaʻi i ka pale ʻana a me ka hoʻomalu ʻana i ka maʻi maʻi, ua hoʻopaʻa inoa nā mea a pau i ka ʻike, ka nānā kino, ka hoʻāʻo koko, hāʻawi koko, ua hoʻonohonoho pono nā mea a pau.

hscc-news2.jpg

No ka manawa lōʻihi, komo ikaika ʻo HSCC i nā hana hāʻawi koko manawaleʻa i mālama ʻia e ke kūlanakauhale a me ka moku, hoʻonohonoho pono a hoʻoikaika ikaika, a hoʻokumu i kahi ea ikaika o ke aloha i loko o ka ʻoihana.Ua lilo nā hana hāʻawi koko manawaleʻa i kekahi o nā hana maʻamau o ka lehulehu o ka Pūʻulu.

hscc-news3.jpg

Ke hoʻomau nei i ka manaʻolana a me ka hāʻawi ʻana i ke aloha, HSCC a me nā limahana a pau e hoʻomaʻamaʻa i ka manaʻo o "Great Love HSCC" hui pū, no laila e hui pū nā kulu o ke koko i loko o kahi kahawai lōʻihi o ke ola, a hoʻouna i ke aloha a me ka manaʻolana i nā poʻe hou aku.

hscc-news4.jpg


Ka manawa hoʻouna: Feb-21-2022